Viavorm


Kwadestraat 17 9500 Geraardsbergen
054 58 85 89 Klik om te bellen

Precisie metaalbewerking en matrijzen
Complexe mechanische onderdelen voor toelevering
Toelevering , Seriewerk en matrijzen

Over Viavorm

Waarom is Viavorm de beste keuze voor jou?

Met oog voor precisie onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in metaalbewerking d.m.v . verspanen, frezen, draaien, vlakslijpen, rondslijpen zinkvonken en draadvonken en dit voor praktisch alle takken van de industrie. Wij bewerken metalen, geharde staal soorten, non ferro metalen en kunststoffen. Eenvoudige tot complexe vijfassige onderdelen, voor kleine en middelgrote series. Bij seriewerk gaat het vaak om terugkerende uitvoeringen of hogere oplagen.

Meer over Viavorm:

Viavorm is gesticht in 1969 met als hoofdactiviteit matrijzen voor het injecteren van kunststoffen en aluminiumlegeringen. Vervolgens specialiseerden we ons in het vervaardigen van exclusieve en complexe onderdelen voor toelevering. Laat uw prototype door ons vervaardigen!

Wat kan Viavorm je bieden?

Producten: er zijn kalibers, laselektrodes, precisiestukken en spuitgietmatrijzen en dit met respect voor levertijd. Wij ontwerpen al onze matrijzen en andere onderdelen zelf. Producten op vraag van de klant worden volledig in 3D uitgewerkt. Vanuit deze tekeningen worden via CAM ook de nodige programma’s aangemaakt voor het aansturen van de machines.

Foto's

Diensten

Boren
Draaien
Frezen
Maatwerk
Matrijzen
Ontwerp

Onze locatie

Logo Viavorm

Viavorm

Viavorm


Kwadestraat 17 9500 Geraardsbergen
054 58 85 89 Klik om te bellen