PRODUCO nv sa


Chaussée de Namur 32 1315 Piètrebais
010/60.23.14 Klik om te bellen

Over PRODUCO nv sa

PRODUCO

Opgericht in 2009, met een technische achtergrond van meer dan 20 jaar in de industrie van werktuigmachines. hierbij wensen wij deze opgedane kennis te delen met gebruikers.
Met deze ervaring hebben we de tijd genomen om de concurrentie te analyseren en behoeften van de klant te vinden met machines die vandaag en morgen het verschil kunnen maken.
We besloten om samen te werken met: "Goodway" "Akira" "Hanwa"
Wij volgden deze fabrikanten sinds enkele jaren en de evolutie van hun kwaliteit en verkoop op de Europese markt is goed en sterk ontwikkeld.

GOODWAY, biedt een breed scala van draaimachines, horizontaal en verticaal aan met een Fanuc of Mitsubishi control.
http://www.goodwaycnc.com/exhtml_goodway/goodway_en/index.htm

AKIRA-SEIKI, biedt een breed scala van machines, aan een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, met een Mitsubishi of Fanuc control, prismatische gidsen op de Z-as voor maximale stabiliteit en vele andere opties, zoals indexeer tafels, enz.
http://www.akiraseiki.com/history.htm

HANWHA, biedt snijmachines aan die een groot succes kennen in de Haute-Savoie, hoofdstad van de décolletage.
http://www.hanwhatechm.co.kr/eng/2product/sub21.html

TOP AUTOMAZIONI, biedt een volledig gamma van “feeders” aan, waar op sommige modellen de instelling van een andere diameter bar kan worden gedaan in 90 seconden!
http://www.topautomazioni.com/

SEI, biedt mist filtratie systemen, koel-en smeermiddelen aan, alsook pompen onder hoge druk
http://www.seisistemiecologici.com/pg_pubb_fra/default.asp

De producten die wij vertegenwoordigen zijn niet willekeurig gekozen, maar volgens specifieke criteria, zoals betrouwbaarheid, waarde, componenten, elektrische en mechanische eigenschappen.

Onze ervaren technici geven ons de gelegenheid om een after sales, service van kwaliteit aan te bieden en en het oplossen van alle mogelijke problemen op uw machines.
Onze ervaring op het gebied van de opleiding stelt ons in staat om onze kennis te delen die nodig zal zijn voor een optimaal gebruik van de machines.

Wij kunnen u helpen uw projecten en investeringen te realiseren in:
Nieuwe en gebruikte machines, accessoires, onderdelen.