<a> </a>MA Precision Mechanics


Dubbeekstraat 112 3200 Aarschot
+32 16 56 98 21 Klik om te bellen

Over MA Precision Mechanics

MA Precision Mechanics is al meer dan 30 jaar de referentie in industriële toelevering van fijn mechanische onderdelen, gereedschappen en mechatronica. We staan garant voor de optimale kwaliteit en nauwkeurigheid van al uw draai- en freeswerk.

Bent u opzoek naar een partner met hoog opgeleide medewerkers met de nodige know how en een modern machinepark? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons familiebedrijf wordt door de tweede generatie gerund samen met de inzet van een tiental hoog opgeleide medewerkers in een 2 ploegen stelsel. Met een state of the art productieapparaat;3D CAD-CAM, ERP, CNC, CMM; realiseren wij zowel eenvoudige als complexere opdrachten van klein of middelgrote oplages.

Door onze grote voorraad aan materialen kunnen wij snel leveren. Van ruw materiaal tot afgewerkt product, al dan niet thermisch behandelt of gecoat.

Technische mogelijkheden 

Van stuk productie tot hele assemblages.

Advies :

Indien u onderdelen ontwerpt kunt u bij MA terecht om de maakbaarheid ervan te bespreken. Met onze jarenlange ervaring staan we u graag bij met advies over maakbaarheid naar gelang de prijs, kwaliteit en leverermijn die u naastreeft.

CNC verspanen:

We verwerken zowel non-ferrometaal, ferrometaal en technische kunststoffen. 

 • CNC draaiwerk :
  DIA 400 mm - l 600 mm
 • CNC freeswerk :
  3-assig : 1 200 mm x 600 mm
  5-assig : DIA 400 mm - h 400 mm
 • CNC draai/frees combinate :
  9-assig : DIA 300 mm - l 1 000 mm
 • Assemblage

 

Kwaliteit:

We werken comform ISO 9001.

Foto's

Diverse onderdelen

Diensten

Boren
CNC draaien en frezen
Frezen
Ontwerp

Artikelen

<!--Vermijdt radioactief staal-->

&lt;!--Ja, radioactiviteit vormt een risico voor de gezondheid en neen je kan het niet ruiken, zien of horen! De laatste jaren wordt meer en meer radioactiefstaal in Europa ontdekt, preventie is de grootste...

Onze locatie

<a> </a>MA Precision Mechanics


Dubbeekstraat 112 3200 Aarschot
+32 16 56 98 21 Klik om te bellen