Empteezy


Rumbeeksegravier 166 D 8800 Roeselare
051 63 68 54 Klik om te bellen

30 jaar ervaring
Specialist in handelen en bewaren van vloeistoffen
Uitgebreid gamma

Over Empteezy

Waarom is Empteezy de beste keuze voor jou?

Met meer dan 30 jaar ervaring is Empteezy group de uitgelezen partner om u te helpen met het veilig handelen en stockeren van vloeistoffen in uw onderneming. Als producent bieden we metalen opvangbakken en werkvloeren aan op maat en vraag van onze klant.

Meer over Empteezy:

Empteezy biedt u voor absorptie, vatenopslag, Spill control en veiligheid een compleet productassortiment aan. Bent u zich aan het voorbereiden op een ISO 14001 audit en bent u van plan veiligheid, handeling en opslag van milieubelastende producten te verbeteren dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat kan Empteezy je bieden?

Naast ons uitgebreid standaard assortiment metalen opvangbakken voor bidons, vaten en IBC's bieden we ook projecten op maat aan. Ons studiebureau berekend a.d.h.v. de noden van de klant en de wetgeving opvangbakken en werkvloeren op maat.

Wie gingen je voor?

Iedere onderneming heeft wel gevaarlijke vloeistoffen staan. Deze vloeistoffen moeten op een veilige manier worden gestockeerd. Dit om bodemverontreiniging te vermijden, voor de veiligheid van uw personeel en gebouw. In geval van milieucontrole, moeten uw chemicaliën en oliën gestockeerd worden volgens de wetgeving. In België houden we rekening met de VLAREM en in Nederland met de PGS15. Hiervoor bieden wij op maat en een ruimassortiment metalen opvangbakken aan.

Foto's

Metalen staigingline

Diensten

Lassen
Ontwerp

Onze locatie

Empteezy


Rumbeeksegravier 166 D 8800 Roeselare
051 63 68 54 Klik om te bellen